• Laura Lindblad

Oplev din by og slip din indre kunstner løs med ARTNSIPS

Updated: Mar 9, 2020


Drinks er skønt, men det kan til tider være uoverskueligt at finde ud af, hvilket sted man skal tage hen, da København har utallige af hyggelige barer og cafeer. Derfor vil jeg komme med

en lille guide til en håndfuld steder, der er et besøg værd. Ligeledes er der den bonus, at man ved alle stederne kan opleve et ARTNSIPS event.


Kester Thomas

Bevæger man sig rundt i indre København, er Kester Thomas klart besøget værd. Denne cocktail og champagne bar er indrettet, som var du på besøg i den hyggeligste stue med pejs og gamle malerier på væggene. Kester Thomas’ to etager har i den grad en hyggelig stemning, der passer perfekt til ARTNSIPS events. Her kan du blandt prøve tegneteknikken doodle art alt imens du sipper på en af Kester Thomas’ skønne cocktails - hvad ville være en bedre kombination? Så skulle det måske være croquis og champagne, som du selvfølgelig også kan prøve kræfter med hos Kester Thomas.

Du kan prøve kræfter med doodle art hos Kester Thomas d. 26. marts


Matrikel 1

Matrikel 1 er placeret ved Gl. Strand. Stedet byder på alt lige fra en god morgenmad til en lækker cocktail. Efter metrobyggeriet er færdigt og Gl. Strand er åbnet op, er det svært at finde et hyggeligere sted i indre by. Området byder på alt fra cocktailbarer til kunstmuseer.

Så inden man slår sig ned til en cocktai i Matrikel 1’s nordisk indrettede lokaler, kunne man tage et smut forbi kunstforeningen Gl. Strand eller Thorvaldsens Museum, hvis man foretrækker ældre skulpturkunst frem for samtidskunst. Og hvis man er kommet i et kreativt humør efter sit museumsbesøg, kan man kombinere sin besøg hos Matrikel 1 med et ARTNSIPS event. Det ville jeg kalde en perfekt dag.

Oplev det næste ARTNSIPS event hos Matrikel 1 allerede 19. marts


Hus Ø

Hus Ø er et kontorfællesskab/cafe placeret på en af Nørrebros skønneste gader - nemlig Blågårdsgade. Indretning er hjemlig og hyggeligt, og stedet er derfor perfekt til drikke en kop kaffe. Men du kan også lave mere en blot sidde med lidt arbejde hos Hus Ø. Her kan du nemlig opleve nogle af ARTNSIPS’ croquis events samtidig med, at du sipper til noget lækkert biovin.

D.7. maj kan du drikke naturvin og prøve kræfter med croquis hos Hus Ø


Huset KBH

Huset KBH er placeret på Rådhusstræde. Stedet er lidt af et multihus. Udover brætspilscaféen Bastard café, der er placeret på stueetagen, byder Huset KBH på alt fra koncerter og filmvisninger til et spisehus på første etagen. Til sommer kan Huset KBH skrive endnu et event på listen, når ARTNSIPS skal afholde performativ croquis i Husets lokaler, og hertil vil gæsterne selvfølgelig få serveret et glas vin.


Steel House CPH

Steel House CPH er placeret på Vesterbro, og det er derfor kun passende, at de har valgt at gå med en rå og urban indretning. Tidligere var huset hjem for Dansk Metals Fagforening, men i dag er det et hostel, der får dig til at føle, at du befinder dig i New York. Udover at være et skønt hostel, kan du selvfølgelig også her opleve et ARTNSIPS event.

D. 3. april kan du prøve et ARTNSIPS event hos Steel House CPH


Yellow KBH

En cocktailbar i hjertet af Nørrebro med udsigt til Assistenskirkegården gule mure. Stedet byder på lækre cocktails og skønne snacks. Når sommeren kommer over København, er der intet bedre sted at sidde ude end ved Yellow KBHs mintfarvede borde. Pænere bliver det ikke. Netop derfor er Yellow KBH et perfekt sted at huse ARTNSIPS’ croquis events med akvarelmaling.


ARTNSIPS leder løbende efter nye lokationer, vi kan samarbejde med - så hvis du har et lokale der kan huse minimum 25 personer, og som ligeledes er tilknyttet en bar og bartendere, der kan lave nogle skønne drinks til vores gæster, så kan du blive partner med ARTNSIPS allerede i dag! Kontakt os på info@artnsips.com.

39 views0 comments

*NEW WEBSITE LAUNCHING AUTUMN 2021*
MORE COUNTRIES. MORE CITIES. MORE ARTISTS. MORE 
ART EXPERIENCES!

STAY TUNED AND LIKE US ON FACEBOOK FOR ANNOUNCEMENTS

JOIN OUR COMMUNITY AND BE THE FIRST TO HEAR ABOUT ARTNSIPS UPCOMING EVENTS NEAR YOU!

© 2021 ARTNSIPS Events All Rights Reserved. Terms & Conditions. Business Registration Number in Denmark (CVR): 37566934. Contact Information: INFO@ARTNSIPS.COM