• Laura Lindblad

Et online ARTNSIPSDesværre står verden pt mere eller mindre stille. Man skal blive hjemme så meget, som det er muligt. Personligt går mine dage primært med at læse eller arbejde på min computer. Jeg har manglet dagens kreative eller kulturelle indslag. Men nu kan ARTNSIPS hjælpe med dette.

D.9. april kl.16-18 og d.11. april kl.14-16 kan du opleve et virtuelt ARTNSIPS events for mellem 75-89 kr. Det foregår via platformen Zoom og links kan findes på vores Facebookside.


Da dette foregår hjemme i din egen stue, må man selv stå for lærred, maling og pensler. Og selvfølgelig er det også essentielt at have en drink ved sin side for at gøre det i ægte ARTNSIPS ånd.

D.9/4 vil du blive guidet gennem dette maleri. Eventet foregår på engelsk.


Har man lidt ekstra tid på hænderne, kan man ligeledes få øvet sine bartender evner ved at mixe en mere avanceret drink, og hvis man ikke er til det, er der intet, der skal stå i vejen for blot at hælde et glas vin op til sig selv. Hvis børnene er med, eller hvis man ikke lige er til alkohol, kan man jo ligeledes prøve kræfter med mocktail.


Er man en familie, kan man være kreativ med børnene. Hvis man har roomies, kan man gøre det til en hyggelig eftermiddag med et projekt til at bonde over. Og hvis man bor alene, er der stadig rig mulighed for at gøre det til et socialt projekt, da man er flere, der sidder alene i sine stuer maler og sipper til drinks samtidig.

Til eventet d.11/4 vil du blive guidet i at lave dette maleri på dansk.


Som noget nyt tilbyder ARTNSIPS nu også private virtuelle events. Så om arbejdspladsen har brug for lidt teambuilding i disse tider, eller hvis man skal finde en alternativ måde at fejre sin fødselsdag på, så har ARTNSIPS løsningen. Læs mere om det under PRIVATE EVENTS på hjemmesiden.


Så tag pensel og computer under armen og vær kreativ med ARTNSIPS!


44 views0 comments

*NEW WEBSITE LAUNCHING AUTUMN 2021*
MORE COUNTRIES. MORE CITIES. MORE ARTISTS. MORE 
ART EXPERIENCES!

STAY TUNED AND LIKE US ON FACEBOOK FOR ANNOUNCEMENTS

JOIN OUR COMMUNITY AND BE THE FIRST TO HEAR ABOUT ARTNSIPS UPCOMING EVENTS NEAR YOU!

© 2021 ARTNSIPS Events All Rights Reserved. Terms & Conditions. Business Registration Number in Denmark (CVR): 37566934. Contact Information: INFO@ARTNSIPS.COM