• Laura Lindblad

De mange fordele ved teambuildingFlere af os fik den 12. marts en besked om, at vi i de næste to uger skulle arbejde hjemmefra. To uger blev hurtigt til to måneder. Men fra nu af har flere fået besked på, at de igen kan vende tilbage til arbejdspladsen. Det har efterhånden været lang tid, man ikke har set sine kollegaer - udover møder på Zoom. Så hvorfor ikke invitere sine kollegaer på en omgang teambuilding?


Når man hører ordet teambuilding, tænker mange på fysiske aktiviteter, hvor man som gruppe kommer tæt på hinanden. Men det behøves det ikke være. Med teambuilding kan man sagtens undgå både sved på panden og nærkontakt med kollegerne. Ikke sagt at disse former for teambuilding ikke er sjove, men de går ikke ind for myndighedernes rammer for mindskning af smitte. Med ARTNSIPS teambuilding kan man nyde sine kollegers selskab med den rette afstand.


Mange firmaer har allerede prøvet ARTNSIPS kreative og anderledes teambuilding, og dette har været med stor begejstring. Udover en hyggelig stund, har teambuildings en lang række fordele. Dette er blandt andet samvær, et positivt fællesskab, bedre relationer og et bedre arbejdsmiljø samt bedre kommunikation og samarbejdsevne. Hvad bedre gave kan man give sin arbejdsplads end en oplevelse, der får rystet folk sammen?


COVID-19 har gjort, at vi har været mange, der måtte isolere os derhjemme. Dette kan både medføre ensomhed og stress, som kan være svært at slippe af med, blot fordi samfundet genåbner. At være kreativ og skabe kunst kan reducere denne stress og samtidig kan det øge hjernes tilpasningsevne. Du behøver ikke været en kunstnerisk geni - alle kan udfolde sig kunstnerisk og få de samme fordele deraf. Med ARTNSIPS får du en fællesskabsorienteret oplevelse, som ligeledes mindsker stress og angst.


Er du og din arbejdsplads interesseret i en teambuilding med ARTNSIPS, kan i høre om vores tilbud via følgende link: https://www.artnsips.com/team-building.

36 views0 comments

Recent Posts

See All

*NEW WEBSITE LAUNCHING AUTUMN 2021*
MORE COUNTRIES. MORE CITIES. MORE ARTISTS. MORE 
ART EXPERIENCES!

STAY TUNED AND LIKE US ON FACEBOOK FOR ANNOUNCEMENTS

JOIN OUR COMMUNITY AND BE THE FIRST TO HEAR ABOUT ARTNSIPS UPCOMING EVENTS NEAR YOU!

© 2021 ARTNSIPS Events All Rights Reserved. Terms & Conditions. Business Registration Number in Denmark (CVR): 37566934. Contact Information: INFO@ARTNSIPS.COM