ARTNSIPS Kunstevents overtager København og skaber jobmuligheder for lokale kunstnere

Updated: Jan 5, 2019København, Denmark,1. januar 2019 – ARTNSIPS KUNST OG COCKTAILS EVENTS HELE ÅRET RUNDT PÅ LOKALE BARER, CAFEER OG MUSEER OVERTAGER HOVESTADEN OG UDVIDER NU TIL HELE DANMARK


ARTNSIPS ER UNDER RIVENDE UDVIKLING OG SØGER LOKALE KUNSTNERE OG STEDER (BARER, RESTAURANTER, CAFEER, MUSEER) I HELE DANMARK SOM SAMARBEJDSPARTNERE FOR AT TAGE DEL I EN BEVÆGELSE, DER FREMMER KUNST, GØR DEN TILGÆNGELIG FOR ALLE OG SKABER ET KREATIVT MILJØ


ARTNSIPS afholder kunstevents på lokale barer, caféer og museer. Vi får stadig større opmærksom i lokalsamfundet. Man kan ikke forestille sig en bedre måde at tilbringe en aften i løbet af ugen på. Her nyder man samværet med gamle og nye venner, får sin yndlingscocktail og udforsker sin kreative side.

ARTNSIPS Kunstevents omfatter Male og Croquis events, hvor nydelsen af drinks går hånd i hånd med masser af latter og hygge. ARTNSIPS events forgår en til to gange om ugen hele året rundt.

ARTNSIPS holder for øjeblikket cirka 5-7 events om måneden i København og Roskilde og er i stadig vækst. Instruktioner gives af ARTNSIPS professionelle kunstnere, og alle materialer samt den første drink er inkluderet. Alt du skal gøre er bare at møde op og nyde den sjove oplevelse.

Events arrangeres også for private grupper (fødselsdagsfester, polterabend) og virksomheder (teambuilding, sammenkomster, networkingevents, fundraising og indsamlinger).

ARTNSIPS har vært vært for private events for en række virksomheder i København, herunder Deloitte og Boston Consulting Group.


ARTNSIPS skaber ikke kun en kreativ stemning og sammenhæng for gæsten, men sørger også for jobs til lokale kunstnere. Det er således en win-win situation for alle, hvor også lokale steder (barer, cafeer, museer) - det lokale næringsliv - via salg af drinks og yderligere eksponering nyder fordel. I det nye år planlægger vi at introducere denne succes i hele Danmark og andre nordiske lande. Det er ikke til at stoppe ARTNSIPS!!!


Når du besøger artnsips.com, kan du vælge en dato og klokkeslæt, hvor du gerne vil male eller tegne. Den potentielle gæst vil få yderligere oplysninger om eventet og vil være i stand til at bestille billetter til hans og hendes valgte event.


STEDER OG KUNSTNERE, der ønsker at arbejde sammen med ARTNSIPS bedes kontakte info@artnsips.com


ARTNSIPS søger også Regionale Events Bestyrere i Helsingør, Roskilde, Holbæk, Næstved, Odense, Randers, Ålborg, Skive, Viborg, Århus, Horsens, Vejle og Sønderborg. Hvis du er interesseret, kontakt venligst info@artnsips.com og angiv Regionale Events Bestyrere og navnet på din by.


Om ARTNSIPS

ARTNSIPS er en eventsvirksomhed, der bringer mennesker sammen, mens de oplever nye former for kunst og nyder deres ynglingsdrink. Vores hurtigt voksende og loyale kundekreds deltager i vores events for at udforske noget nyt, møde nye og gamle venner og skabe sjove minder og kunst, som vi hjælper dem med at skabe.


Naamah Bierlich er dansk og har levet et internationalt liv. Hun fik ideen og startede ARTNSIPS i 2016 på en flyvetur tilbage fra US Virgin Island, det tidligere Danske Vestindien. Naamah ekspandereede hurtigt fra et event hver anden måned til 5-7 events hver måned. Naamah fremhæver "Det er en utrolig rejse,og det er fantastisk at kunne samarbejde med kunstnere, lokale steder og gøre kunst tilgængelig for alle og inspirere til kreativitet. Kunst er for alle og bør fejres og nydes hele året rundt".

ARTNSIPS er i øjeblikket vært for events i København og Roskilde. Det er midt i at ekspandere til andre byer i Danmark og i nordiske lande. Fornylig har vi også holdt er event for det velkendte Soho House i Berlin og ønsker at udvide vores virke yderligere i den retning samt holde events i London og Amsterdam.

Besøg ARTNSIPS på www.artnsips.com


#ARTNSIPSEXPANDS

33 views0 comments

*NEW WEBSITE LAUNCHING AUTUMN 2021*
MORE COUNTRIES. MORE CITIES. MORE ARTISTS. MORE 
ART EXPERIENCES!

STAY TUNED AND LIKE US ON FACEBOOK FOR ANNOUNCEMENTS

JOIN OUR COMMUNITY AND BE THE FIRST TO HEAR ABOUT ARTNSIPS UPCOMING EVENTS NEAR YOU!

© 2021 ARTNSIPS Events All Rights Reserved. Terms & Conditions. Business Registration Number in Denmark (CVR): 37566934. Contact Information: INFO@ARTNSIPS.COM