• Laura Lindblad

ARTNSIPS er en win-win-win situation


ARTNSIPS’ hyggelige events er langt mere end blot en god oplevelse. Det er ikke kun en såkaldt win-win situation men en win-win-win situation. Og hvorfor så det? Ja, det vil jeg give jer en forklaring på lige her.


Første win

Det kan til tider være svært for kunstnere at tjene penge i det kreative erhverv. På trods af hvor stort et talent, man har, er det ikke et arbejde, hvor en fast løn medfølger. Dette ændrer ARTNSIPS på, da de gennem deres events skaber jobs til lokale kunstnere. De kreative sjæle får mulighed for at vise deres passion og talent overfor et publikum samtidig med, at de kan videregive fif og maleteknikker til gæsterne.


Anden win

Det er ikke kun kunstnere, der får mulighed for at tjene lidt ekstra penge. Også de forskellige locations kan tjene lidt ekstra, på hvad der ellers havde været en stille aften. Mange restauranter har et baglokale, som måske kun kommer i brug fredag eller lørdag aften, hvor der er ekstra travlt. Men på andre tidspunkter, som fx tirsdag aften eller søndag eftermiddag, står det tomt. Her kommer ARTNSIPS ind i billedet og kan sørge for, at baren alligevel tjener lidt profit på en ellers stille aften. Derudover får de også mulighed for at vise gæsterne lidt fra deres cocktailkort, og dermed får de skabt reklame for deres sted.


Tredje win

Udover at ARTNSIPS’ event er et finansielt win for både kunstnere og de lokale barer, er det også win for dem, som deltager i de kreative begivenheder. Der bliver skabt rammer for en unik oplevelse, hvor du kan komme ind på livet af familie og venner eller få skabt nye bekendtskaber. For hvis du blot kommer alene, eller bare har lyst til at lære nye mennesker at kende, er der rig mulighed for netop dette til ARTNSIPS’ begivenheder. Ikke nok med at man kan få sit sociale behov dækket, så kommer man også hjem med sit eget unikke kunstværk.


25 views0 comments

*NEW WEBSITE LAUNCHING AUTUMN 2021*
MORE COUNTRIES. MORE CITIES. MORE ARTISTS. MORE 
ART EXPERIENCES!

STAY TUNED AND LIKE US ON FACEBOOK FOR ANNOUNCEMENTS

JOIN OUR COMMUNITY AND BE THE FIRST TO HEAR ABOUT ARTNSIPS UPCOMING EVENTS NEAR YOU!

© 2021 ARTNSIPS Events All Rights Reserved. Terms & Conditions. Business Registration Number in Denmark (CVR): 37566934. Contact Information: INFO@ARTNSIPS.COM